Uitdagingen:

Neem deel aan maandelijkse uitdagingen die u helpen persoonlijk vooruitgang te boeken en resultaten en lessen uit te wisselen met andere leden

Toegang tot Vertellis Mindset

Als communitylid heb je gemakkelijk toegang tot ons online jaarprogramma Vertellis Mindset: Voor een krachtige innerlijke houding!

Vrijdag vragen:

Elke vrijdag stellen we je in onze community een inspirerende vraag die je aan het denken zet. 

Mensen die hetzelfde denken

Een beschermde ruimte waarin ideeën en impulsen vrijelijk kunnen worden gedeeld - zonder je gevoelens te beoordelen: bijv. in onze groepen over een breed scala aan onderwerpen (bijv. familie, hooggevoeligheid, omgaan met gevoelens ... en nog veel meer!)

FAQ

Het platform dat we gebruiken voor onze community is in het Engels, maar alle inhoud die je daar aantreft is natuurlijk in het Nederlands.

Ja, de community is helemaal gratis voor jou. Je hebt toegang tot alle groepen en content, ook kun je daar ideeën uitwisselen met andere leden.

Onze community is een aanspreekpunt voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in de onderwerpen persoonlijke ontwikkeling, mindfulness, gezonde relaties, geluk en dankbaarheid. We wilden een plek creëren waar gelijkgestemden ideeën kunnen uitwisselen en elke maand brengen we reflectievragen en eenvoudige oefeningen / uitdagingen die als inspiratie kunnen dienen. Vertellis Mindset is ons online jaarprogramma dat gespecialiseerd is in een gezonde mindset en een bruisend leven en veel dieper gaat. Elke maand is er een ander onderwerp met oefeningen en bijpassende inhoud. Voor een echte doorbraak in termen van mentale kracht, bekijk Vertellis Mindset eens nader. Verder boven op deze pagina vind je meer informatie over Vertellis Mindset.

Maak je geen zorgen - bekijk het gewoon. Er is ook een video van Vertellis teamlid Vanessa, die je alles uitlegt tijdens een virtuele rondleiding door het platform. Je hebt dus niets te verliezen!

De Vertellis Online-community

De plek waar je gelijkgestemden leert kennen. Voor meer uitwisseling en inspiratie! Meld je nu gratis aan voor onze Vertellis community. De plek waar je gelijkgestemden leert kennen en kan deelnemen aan maandelijkse uitdagingen die jou helpen persoonlijke vooruitgang te boeken. Wissel de resultaten en lessen uit met andere leden. En raak geinspireerd! 

Leuk dat je onze pagina bekijkt!

Bedankt voor je interesse in Vertellis. Ons doel is mensen dichter bij zichzelf en elkaar te brengen. Hopelijk hebben we ook jou kunnen inspireren met onze initiatieven en verhalen. We zijn onwijs dankbaar dat er in een korte tijd zo veel mensen fan van Vertellis en onze visie & missie zijn geworden. Graag komen we ook met jou in contact!

Let's connect

Vertellis B.V.
Berckheydestraat 32 RD
2021 ET, Haarlem KvK: 67375782
(geen retour- en/of bezoekadres)

Copyright © Bart / Lizette / Lars / Willem

LOGIN

Vertellis Mindset

Het #1 online jaarprogramma voor het verbeteren van je mindset door je mee te nemen in de wereld van persoonlijke ontwikkeling, zelfreflectie en leefstijl!

Een unieke kracht van dit programma is dat het een van de eerste integrale benaderingen is voor een vitale mindset.

Deze integrale benadering gebaseerd op wetenschap gaat je helpen je mindset en je leven duurzaam te veranderen!

Van eeuwenoude filosofie tot nieuwe wetenschappelijke inzichten. Van recente ontdekkingen op het gebied van ‘brainfood’ tot oefeningen voor het verbeteren van je cognitieve vermogens.

Ontdek het Vertellis Mindset programma
Meld je hier gratis aan voor de Vertellis communityMeld je hier gratis aan voor de Vertellis community

ONZE PRODUCTEN

Vertellis Mindset - Jouw reis naar een vitaal leven en een krachtige mindset

Vanaf 10 Euro per maand

167 reviews

Lees meer

No-Nonsense Happiness Course - 19 bewezen strategieën naar meer geluk

Nu voor 690 Euro

62 reviews

Lees meer

Love Expansion - Voor een nieuwe dimensie aan je relatie

Nu voor 149 Euro

43 reviews

Lees meer