Love Expansion Pack by Vertellis

A manual to your match

Liefde ontmoet wetenschap: de # 1 wetenschappelijke persoonlijkheidstest die je helpt te groeien - als koppel en als individu!

Alles uit het leven halen? Begin bij je relatie.

Met behulp van de ID37-persoonlijkheidstest ontdek je totaal nieuwe kanten van elkaar. Je reflecteert samen op jullie resultaten, creëert begrip en komt erachter wat jullie echt verbindt en hoe jullie elkaar nóg beter kunnen aanvullen door juist jullie verschillen te evalueren!

Met de Love Expansion Pack creëer je een kans voor open en leerzame gesprekken - het maakt niet uit hoelang je samen bent.

Ben je klaar voor dit unieke liefdesexperiment?

Lees meer

Geef een nieuwe dimensie aan je relatie

“In de ID37-test scoorde ik een 9 op ‘Sociale erkenning’, terwijl mijn partner maar een 2 scoorde. Dit was voor ons heel leerzaam, omdat hij daardoor inzag dat ik meer erkenning en waardering van hem wil, en waarom. Hij geeft me nu vaker een compliment en lijkt me beter te begrijpen.”- Mara L.

Ja ik doe mee

Wat vinden andere stellen?

"Sinds we samen de test hebben gedaan, begrijpen we elkaar een stuk beter en maken we minder ruzie. Of in ieder geval een stuk constructiever ;)"

- Daphne

“Het is zo fijn om te weten hoe we elkaar kunnen motiveren. Elkaar helpen het beste eruit te halen, samen onze relatie naar het hoogste niveau te tillen! Vertellis bedankt!”

- Marit


"Een goede afwisseling tussen inzichten uit de psychologie en praktische tips. We konden al goed met elkaar praten en hadden het al heel fijn samen, maar onze connectie is nu nog sterker."


- Nino

2x De ID37-test:

Ontdek de blauwdruk van jullie persoonlijkheden op basis van wetenschappelijk onderzoek en state-of-the-art technologie. (In het Nederlands.)
t.w.v. 198 euro

De Vertellis Relatie-editie

Dit vragenkaartspel is ontworpen door relatietherapeuten en psychologen om elkaar op een leuke manier nóg beter te leren kennen.  

t.w.v. 17,95 euro

De Love Expansion Guide

Deze online gids bevat praktische tips voor jullie ID37-profielen, advies van relatie-experts, leuke opdrachten en verhalen om jullie te inspireren.  

t.w.v. 30 euro

Het Love Expansion journal:

Dit boek heeft voor jullie allebei een eigen kant om in te reflecteren. En in het midden – waar jullie kanten samenkomen – ruimte om jullie testresultaten in te vullen. Laat je verrassen! 

 t.w.v. 50 euro

Wat ontvang je precies? 

Veelgestelde vragen

Helemaal niet! Hoewel de Love Expansion Pack partners kan helpen die moeite hebben om effectief met elkaar te communiceren, is het juist bedoeld om goede relaties nog beter te maken.

We hebben dit pakket ontworpen voor stellen in alle stadia van een relatie! Of je nu aan het daten bent, verloofd bent, pas getrouwd bent of jullie 30-jarig jubileum viert, je relatie gaat hier een enorme boost door krijgen!

HOE HET WERKT:

Stap 1: De test

Ontdek jullie psychologische blauwdruk en krijg meer inzicht én begrip voor wat jou en je geliefde motiveert en frustreert.  

1

1

2

Stap 2: Ontdek

Pak de Love Expansion Guide erbij! Vertaal jullie testresultaten naar de dagelijkse praktijk, ontdek hoe jullie het beste in elkaar naar boven halen en bouw samen aan een mooie toekomst. 

3

Stap 3: Reflecteer

Wij geloven we dat je pas echt groeit als je reflecteert: wat gaat er goed, en wat kan er beter? Onderzoek daarom samen jullie relatie met het Love Expansion logboek en de Vertellis Relatie-editie. 

4

Stap 4: Love

Met de Love Expansion Pack geef je een boost aan je relatie. En dit is pas het begin. Klaar voor de start? Love.

De wetenschap achter gelukkige relaties

Vertellis wil mensen dichter bij zichzelf en elkaar brengen. En met deze Love Expansion Pack dragen we daar met liefde een steentje aan bij! 

Omdat relaties enorm complex zijn, hebben we voor de Love Expansion Pack geput uit wetenschappelijke kennis uit onze No-Nonsense Happiness Course, advies van coaches, jarenlange ervaring met onze vragenspellen en inzichten van relatie-experts. En we zijn een bijzondere samenwerking gestart met ID37 om de ultieme persoonlijkheidstest aan te kunnen bieden!

De ID37-test 

De ID37-test combineert de nieuwste onderzoeken en digitale technologieën zoals AI. Anders dan andere persoonlijkheidstesten word je niet in een hokje gestopt, maar krijg je inzicht in jouw unieke scores op 16 motieven. Zo heb jij wetenschappelijk onderbouwde informatie die je direct kan vertalen naar de dagelijkse praktijk. En naar je relatie!

De handleiding voor jullie relatie 

Willen jullie alles uit jullie relatie halen? Dan is dit dé manier!  

  • Leer elkaar door en door kennen
  • Haal het beste in jezelf en in je partner naar boven
  • Ontdek hoe je om kunt gaan met dagelijkse struggles
  • Besteed oprecht aandacht aan elkaar en aan je relatie
  • Groei als persoon én als stel
Bestel nu

Love Expansion Pack

Een bundel om jouw relatie te versterken, gemaakt in samenwerking met de experts van ID37: een groep wetenschappers met een baanbrekende persoonlijkheidstest. 

De bundel bestaat uit 2x een ID37-persoonlijkheidstest, het Love Expansion Journal, de Love Expansion guide en de Vertellis Relatie-editie (vragenkaartspel).

Duik in de liefde

De Love Expansion Guide is een digitale gids (100+ pagina’s) met tips en uitleg over jullie testresultaten, advies van relatie-experts, leuke opdrachten en inspirerende verhalen.

Blauwdruk van jullie persoonlijkheden 

Leer elkaar beter begrijpen. Doe allebei de ID37-test (Nederlandse versie, t.w.v. €198) en ontdek de blauwdruk van jullie persoonlijkheden op basis van wetenschappelijk onderzoek en state-of-the-art technologie. 

Oprechte aandacht en begrip 

Met het vragenkaartspel van Vertellis leren jullie elkaar op een leuke manier nóg beter kennen. 

Reflecteer samen

Het Love Expansion Journal heeft voor jullie allebei een eigen kant om in te reflecteren. En in het midden – waar jullie kanten samenkomen – ruimte om jullie testresultaten in te vullen. 

t.w.v.. 293.95 

Nu voor 149

*inclusief btw en verzending.

Bestel nu

Nu voor €149

*inclusief btw en verzending.

Bestel nu

Met de Love Expansion Pack ontdek je waar jullie persoonlijkheden samenkomen en elkaar versterken. En kan je met deze inzichten nieuw licht werpen op de verschillen in jullie persoonlijkheden. 

Wat maakt de ID37-persoonlijkheidstest uniek?  

Je achterhaalt samen de oorzaak van jullie emoties en gedragspatronen, en verdiept je in de verschillen én overeenkomsten!

Het resultaat: een boost voor je relatie en waanzinnig leuke, open gesprekken over inzichten en verbazingen. 

Laten jullie kansen liggen om het beste in elkaar naar boven te halen? Of botsen jullie regelmatig om dezelfde dingen? Een sterkere relatie begint bij meer inzicht én begrip voor jezelf en je geliefde.

Doen jullie mee?

Leuk dat je onze pagina bekijkt!

Bedankt voor je interesse in Vertellis. Ons doel is mensen dichter bij zichzelf en elkaar te brengen. Hopelijk hebben we ook jou kunnen inspireren met onze initiatieven en verhalen. We zijn onwijs dankbaar dat er in een korte tijd zo veel mensen fan van Vertellis en onze visie & missie zijn geworden. Graag komen we ook met jou in contact!

Let's connect

Vertellis B.V.
Berckheydestraat 32 RD
2021 ET, Haarlem
KvK: 67375782
(geen retour- en/of bezoekadres) 

Copyright © Bart / Lizette / Lars / Willem

LOGIN